NIEUWE AANSCHAF; zoon / dochter 1e Nationaal Dax 2021

Het is al weer een tijdje geleden dat ik contact heb gezocht met niemand minder dan Chris Paauwe uit Kruiningen, Winnaar van de 1e Nationaal Dax 2021.

Deze jaarling duivin “NICOLLE” viel mij op omdat ze al eerder in 2021 een vroege prijs speelde op Bordeaux namelijk een 66 tegen 1130 duiven.

Maar toen kwam Nationaal Dax in beeld en wederom speelt deze jaarling duivin de “HOOFDPRIJS” !!!! Namelijk de 1e Nationaal Dax 2021 van maar liefst 11.124 Duiven;  snelste van Sector 1,2,3 en 4.

  

In Zeeland vliegt deze jaarling duivin maar liefst 2,5 uur los, en Nationaal van alle Sectoren bijna een uur los, wat een klasbak !!!.

En u begrijpt het al, uit zulke duiven wil ik een jong bemachtigen. Met dit schrijven zit “NICOLLE” op kale jongen, dus het aflever moment zal in Juni plaats vinden.


U kunt de indrukwekkende afstamming bekijken op bijgevoegde stamkaart; de vader van de jonge duif heeft al drie 1e Internationale winnaars Barcelona in zijn afstamming en als dan de moeder “Nicolle” is dan hoef ik niet veel meer te zeggen.

In 2023 zal deze nieuwe aanwinst waarschijnlijk gekoppeld worden aan een Zoon/Dochter uit “LUCKY” de 1e Nat St-Vincent over alle Sectoren van 12.541 Duiven.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.