“SUPERMAN”

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe aanwinst.

Deze keer gaat het wel om een hele speciale doffer waar eigenlijk niet meer aan te komen is.
“SUPERMAN” is een 100% Gebr Jacob.s duif met als vader de “05-588”, deze doffer is ook de vader van “BARRY” (zie stamkaart).

“SUPERMAN” is kleinzoon van de “TT 530” van Jos van Schaik, deze topduivin vloog 3 x Teletekst en is 1 van de belangrijkste basis duiven van de Gebr. Jacobs geworden.

De moeder van “SUPERMAN” is een ingeteelde kleindochter van het gouden koppel “SUPER BARCA 621” X “GOLDEN LADY 619” (naar mijn mening het beste kweekkoppel ooit).

Helaas heb ik nog geen foto van de nieuwe doffer (deze volgt t.z.t.)

Als u op de koppellijst 2024 klikt (koppel15) kunt u zien dat “SUPERMAN” gekoppeld staat tegen “MISS CAROLINE” dit is een rechtstreekse dochter uit de “13-606” TOP KWEKER van Gertjan Rigter (Zoon Mont Ventoux).

Met deze duivin ertegen wel een zeer bijzonder kweekkoppel in mijn ogen.

Het is de bedoeling om in de toekomst de Jacobs duiven zuiver te houden, daarom heb ik ook contact gezocht met Gertjan Rigter omdat deze Topmelker nog in het bezit is van 2 rechtstreekse zonen van de “MONT VENTOUX”.

Mocht u belangstelling hebben voor jonge duiven uit dit geweldige koppel kunt u contact met mij opnemen via 06-25496008 of via het contactformulier.

Het eerste eitje is van 29-2-24 dus deze komen bijna uit.

Tot later.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.